Wil je op de Pluktuin stemmen?

Heb jij een idee voor je buurt?

Het aanleggen van een speeltuin, het restaureren van een molen, een museum opzetten over de plaatselijke historie, een educatieve route in een natuurgebied of het organiseren van een groot theater waar de hele buurt aan mee doet.

Zo maar wat voorbeelden waar je als Kern met Pit mee aan de slag kunt gaan. Veel initiatiefnemers gingen je al voor, is jouw buurt de volgende Kern met Pit? De inschrijving voor editie 2018 is gesloten. Houd ons goed in de gaten voor workshops en andere activiteiten.

Maaarrr stemmen doe je dan natuurlijk op de Pluktuin, de Pluktuin naast De Branding.
Om hen te laten winnen hebben ze veel stemmen nodig, dus STEM .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *